Hotel Danias restaurant Brasserie Underhuset, er et kendt sted både i Danmark og endda udenfor landets grænser for sin madkunst og kvalitet. Restauranten har gennem tiden fået mange udmærkelser og gastronomiske anerkendelser og er også medlem og Ridder af ”Chaine des Rotisseurs” som er en international sammenslutning af gastronomer.
Brasserie Underhuset går ikke på kompromis med det kulinariske. Maden er lavet helt fra bunden og sammensat af årstidernes friske råvarer af den bedste kvalitet. Sammenlagt har Brasserie Underhuset plads til 120 spisende gæster. 60 pladser i Restaurant Overhuset samt 80 pladser i Drewsen Salen. Velbekomme.
Vi efterkommer alle specielle ønsker også når det gælder vegetarer, diabetikere og glutenallergikere. Vores kokke har mange års erfaring og er uddannet på anerkendte gastronomiske restauranter både i Danmark og i udlandet.
I forbindelse med større selskaber (over 20 personer) i Brasserie Underhuset eller i Drewsens Salen, tilbydes en speciel pris for overnatning på Hotel Dania.
Kontakt venligst hotellet på tlf: + 45 8682 0111 eller henvend dig via e-mail.